tisdag 12 maj 2020

Veckans sämsta dag?

Är det möjligt som så att tisdagarna är veckans sämsta dag?

Måndagen går ofta fort och under dagen pratar man av sig med sina kollegor vad som hänt under helgen. Det "värsta" med måndagen är väl att åter väckas av en väckarklocka istället för att vakna av sig självt när det är läge under helgen. Måndagen har jag oftast mycket energi med mig från helgen och börsen öppnar igen vilket alltid är spännande.

Tisdagen erbjuder inte så mycket särskilt. På måndagen har man pratat av sig om det som är gjort under helgen och det finns kanske inte så mycket nytt att ta upp. Det blir ganska mycket en dag att ta sig igenom. Är kanske en tråkig syn på det men känner att det inte ger något särskilt. Måndagen kan vara jobbigt med ljudet av väckarklockan men just tisdagen är det lite tyngre att lämna sängen faktiskt. Det är fortfarande för långt kvar till helgen för att börja räkna ner.

Onsdagen är ju trots allt Lill-lördag, motivering överflödigt!

Torsdag hamnar också lite i kläm men nu är man trots allt nära till helgen. Det börjar talas om planerna för helgen och man märker/känner av att det närmar sig. Dagen går förhållandevis fort och med en skön känsla då ledigheten väntar runt hörnet. Man kanske börjar planera för vad som ska göra under fredagskvällen och lördag-söndag.

Fredag är kanske den bästa dagen på veckan. Strålande känsla från morgon till kväll. Arbetsdagen går av sig självt och finns det möjlighet stämplar man gärna ut lite tidigare på dagen för att njuta av kvällen ytterligare. Påpekar gärna känslan är det bästa med dagen, det är någon form av lättnad och förväntan som infinner sig vilket är underbart.

Lördag-Söndag kan klumpas samman som lika bra. Ledigt och alltid gott om tid för umgänge och glädje. Då jag trivs så bra på min arbetsplats infinner sig aldrig någon söndagsångest vilket jag förstår finns på sina håll.

Vilken veckodag är eran sämsta?

Allt gott!

/AMK

5 kommentarer:

 1. Måste hålla med om att Tisdagen nog är veckans sämsta dag haha! :D

  SvaraRadera
 2. på g mot ...12 maj 2020 21:22

  Finns dock en ljusglimt med tisdagar, Raggmunk med fläsk eller fläsk med löksås =) Aldrig fel, äter ute varje dag pga jobb.

  SvaraRadera
 3. Jag lyckades få ett lån på 950.000 kr mellan privatpersoner på Michel Combaluzier, villkoren är bra liksom metoden för återbetalning. Det är verkligen allvarligt. Om du också behöver ett lån mellan individer. Här är hans E-mail: combaluzierp443@gmail.com

  Jag lyckades få ett lån på 950.000 kr mellan privatpersoner på Michel Combaluzier, villkoren är bra liksom metoden för återbetalning. Det är verkligen allvarligt. Om du också behöver ett lån mellan individer. Här är hans E-mail: combaluzierp443@gmail.com

  SvaraRadera